Viva Mexico!
Door: Taco in Auckland (NZ) 2
Blijf op de hoogte en volg Taco - Jelle
12 Juni 2005 | Nieuw Zeeland, Auckland
Op dit moment werk ik in een...jawel, mexicaans restaurant! Erg veel lol met de manager daar, een gekke tsjech! Zoek nog iets voor overdag, om wat extra bij te verdienen. 5 a 6 weken werken en dan lekker weer reizen. Snowboarden, bergbeklimmen, ijsklimmen en tramping ( zo noemen ze wandelen/hiken hier in NZ).
Gister mijn eerste vulkaan beklommen(gewoon in de stad, dus niet erg spannend) genaamd Mt. Eden.
Maandagavond ninjutsu trainen en donderdagavond hopelijk iaido en jodo.
Warm bij jullie??
Ga jullie goed en maak er wat moois van!
Hoe is het met de kids, pa serge??
13 Juni 2005 - 06:47
Rob:
als je nog tips van de nwe dutch champ jodo nodig hebt dan hoor ik het wel...train en werkse! -
13 Juni 2005 - 23:37
Tacobell:
Gefeliciteerd man! Hebben mijn lessen toch nog geholpen. Binnenkort hier in NZ kampioenschappen.... -
15 Juni 2005 - 16:17
Anton Aus Tirol:
Yo Taco!
kewl man, NZ! Ik werk nog tot eind v/d maand in München, dan zoeken naar een andere job (was toch een beetje te boring, hele dag surfen op het web ;) )
Dan het grote nieuws: Petra & ik gaan trouwen ! Zomer 2006 ergens in de buurt van Innsbruck, dus hoop dat je dan al weer terug bent van je trip!
Kids nog niet in de planning ;)
Merk je al dat je veranderd bent sinds dat je uit NL bent gegaan?
Hoop dat alles top blijft daaro, en dat je nog veel plezier hebt!
Patrick & Petra -
17 Juni 2005 - 09:16
Willy De Buuf:
Enig!. Weer eens iets anders mexicaans in NZ. Zo te lezen geniet je er ontzettend van.Blij dat het goed met je gaat en je nog steeds zonder accidenten door je wereldreis heen schuffelt.
Hier alles okay. Geen echte zomer. Maar het schijnt er vanaf dit weekend aan te komen. Af en toe een zonnetje, maar voornamelijk een koude wind. Geen echt strandweer dus. Ik ben even niet zo reislustig. Het e.e.a. gebeurd en gedoe met geld etc. Maar het komt wel weer. Ben niet zielig na al mijn gereis!. Hahahaha.
Nog heel veel plezier en genietzse en werkze voor eventjes!. Groetjes en x je buuf. P.S. Ga je nog naar thailand??? groetos!!! -
18 Juni 2005 - 18:27
Onne En Annelies:
weer terug in nederland. Jij nog niet en zo te horen redt je je daar nog steeds. Lekker koud daar?Hier erg heet nu. (30).Meer op de e-mail binnenkort.dikke kus mamma -
01 Juli 2005 - 02:20
Tacobell:
He Anton! Gaaf man! Gefelicitaart en ik hoop dat ik in de buurt ben. Altijd in voor een feestje! Enne...ben enorm veranderd, :)
Have fun!