Hong Kong deel 3 - Reisverslag uit Kowloon, Hong Kong van Taco - Jelle Strikwerda - WaarBenJij.nu Hong Kong deel 3 - Reisverslag uit Kowloon, Hong Kong van Taco - Jelle Strikwerda - WaarBenJij.nu

Hong Kong deel 3

Door: Mr. "hong Kong"Taco

Blijf op de hoogte en volg Taco - Jelle

22 November 2004 | Hong Kong, Kowloon

Ik zit nu op de 31 ste van een appartement van eward (vriend van Harm, die hier woont en werkt). SUPER UITZICHT!!!

Ik heb, jawel foto's gemaakt met een digitale camera. en die heb ik zelf gekocht!! Nu nog op internet krijgen...

Verder nieuws...aan krab zit weinig vlees en ik heb bericht uit Taiwan. Moet ik nog mailen..

euh... later meer!

• 22 November 2004 - 17:27

Papa En Mama:

hoi schat,wat een slecht leven heb je toch. Fijn dat je zo geniet.Heb even metRJ gechat,die was gelijk met jou on-line ,Lucky boy!Goede reis woensdag.dikke kus.

• 23 November 2004 - 00:02

Anton Aus Tirol:

JO TACOFISH

dat klinkt allemaal wel heel erg super wat je daar aan het doen bent! Hoe bevalt de HongdiKingKong keuken taferelen daar? Overleven je darmen het een beetje, of ben je ondertussen overgeschakeld op McFish?

Ik heb afgelopen week mijn eerste "proefwerk" weer gehad sinds een jaar of 7... Was natuurlijk bijzonder goed gegaan :)

Hier in Tirol is de kerstmarkt alweer in volle gang, Glühwein in overvloed. Ik denk dat ik er maar eentje op je moet drinken! Laatste weekend ook voor het eerst wezen rodelen op de slee! Super man... eerst 1,5 uur de berg oplopen, beetje chillen met een niet te vervelend uitzicht, en dan hup.. met 20/30km p.u. naar beneden! Af en toe wel lastig die bomen aan de zijkant te ontwijken!

Goed, maandag is weer begonnen en ik ben maar weer gelijk aan de studie gegaan. Deze donderdag al weer gelijk de 2e test.

Gelukkig komt de kerst er aan en kan ik uitkijken naar een exotisch tripje samen met Petra naar Cuba. Weet je of we je dat verteld hebben: Vliegen naar Holguin (zuiden v Cuba), halen een auto op en hebben dan 11 dagen om naar het noorden te rijden. In Varadero blijven we uiteindelijk 3 dagen in een all-in resort chillen en cuba libre's drinken... En dat allemaal tijdens Oud & Nieuw!

Goed, ik ga maar weer eens verder met het schrijven van mijn nieuwe CV.. want zonder werk kan Anton ook geen nieuwe skieen kopen!

later pater!

anton