Tapei deel 2
Door: taipaco
Blijf op de hoogte en volg Taco - Jelle
26 November 2004 | Taiwan, Taipei
Ik ga straks vanuit Taipei met de trein naar Hualien. Dit plaatsje ligt aan de kust en daar heb je vlakbij de de Taroko Gorge. Daar heb je dus mooie ravijnen etc. We gaan dus even de natuur in, lekker even uit de stad. (tip van Barbara!).
Het is nu vrijdag en ik ben dan zondag zeker weer terug om hier in de omgeving nog wat natuurschoon te bewonderen.
Heb gister heerlijk sushi gegeten voor 1 euro 20. Hehe. En ik ben nog niet aan de dunne..
Heb in Taipei inmiddels de Longshan en de Shandao Temple gezien. De Longshan is erg mooi! Verder het Chang Kai-Shek Memorial Hall is erg indrukwekkend.Is een 70 meter hoog gebouw ter nageachtenis aan Taiwan's enige Dictator. Ene Chiang. Er zijn 89 treden naar boven en jawel, zo oud is meneer Chiang dus geworden. Daarnaast staan het Nationaal theater en de Nationale Concert Hal. Erg groot!
Ok got to run..laters!
Rustig aan daar!
26 November 2004 - 09:26
Robbert - Jan:
Taj zo zit je de ene dag op de 31ste etage in Hong Kong , de volgende dag in een boekenwinkel en nu opeens in Taipei. Wat gaat het snel he! Heb de indruk dat je in Taipe al relatief meer hebt gezien dan in Hong Kong maar misschien is de stad er ook naar. Aangezien jij nog geen foto's hebt geplaats neem ik aan dat jij na Taipei even naar huis komt om de foto's te showen. (waar is die emoticon opdat ik je een knipoog kan geven)? -
26 November 2004 - 12:37
Robbert - Jan:
Alvast de 1ste reactie geplaats want mijn compu valt af en toe uit. Ok maar je zit nu in Taipei en gaat naar Hualien. "We gaan": dat ben jij maar praat al over jzelf in pluralis majestatis, jij en je alter ego of jij en inderdaad een persoon van vlees en bloed. In geval van de 3de optie graag naam, adres, telefoonnnumer en ...........foto van deze persoon!!! He maestro, ik ga aan de slag want ondanks dat het vrijdag is moet er worden gewerkt. Wat er deze afgelopen dagen hier is gebeurd: een immam heeft Geert Wilders dood gewenst, het kabinet moet met een mond gaan praten maar het belangrijkste: heb gisteravond heerlijk bij Pauline gegeten. Gezellig joh! Ze had had verrukkelijk gekookt en wij hebben met z'n tweeen naar Princess Diary gekeken. Ciao -
29 November 2004 - 05:10
Robbert - Jan:
Gisteravond theedansen gehad. Was erg gezellig. Nog 2 dagen en je zit down under. Goede reis! -
29 November 2004 - 12:30
Beugelbekkie: