Jawel! Foto's!
Door: Taco in Perth
Blijf op de hoogte en volg Taco - Jelle
17 Februari 2005 | Australië, Perth
Geen woorden maar foto's.
Viel spass
17 Februari 2005 - 14:00
Serge:
Yo Strik
ziet er goed uit... zeker gezien vanuit grauw en saai Nederland.
Hier alles flex... Dre staat op springen... en gezien het schopen in haar buik denk ik dat Feyenoord er straks goede aanwinsten bij krijgt. Zo te zien gaat het bij jouw ook wel goed.
Nog veel spass
grt
Serge -
18 Februari 2005 - 10:09
Rob The Builder:
Prachtige fotos amigo.. dus de dia avond wordt echt een sucses! -
18 Februari 2005 - 11:04
Nienke:
Hi lieverd,
Eindelijk hoor je weer wat van me. Wat een topfoto's! Helemaal leuk. Bewaar jij deze foto's nu wel allemaal. Ik heb ook je sms ontvangen. Thanks. Geef nog even jouw prive e-mail adres aan mij ajb. Kun je sturen naar n.strikwerda@nieuwedimensies.nl. Ik ga lekker ontspannen dit weekend in de sauna. Zaterdag mijn toneeltekst oefenen. Ik ga binnenkort ook een groot weekend naar de Elzas ofzo met Er. Lekker wandelen en eten en wijntjes drinken. Hmm. Ik heb gisteren ook een soort coaching gehad van 1 van onze trainers om te bekijken welke stap ik wil gaan zetten in het 'werk-leven'. Er kwam als antwoord uit dat er nog geen antwoord is. Klinkt vaag, maar het klopt wel. Dat licht ik nog wel eens toe. In ieder geval nog geen grote carrierewissel. Tenzij ik daar in 1 keer gelukkig van wordt, dan gebeurt het wel. Ik ben er mee bezig, dus wordt vervolgd.
Hele vette dikke kus van mij en blijf genieten. xxxx, Nienke