Foto's - Reisverslag uit Canberra, Australië van Taco - Jelle Strikwerda - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Canberra, Australië van Taco - Jelle Strikwerda - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Fototaco

Blijf op de hoogte en volg Taco - Jelle

09 December 2004 | Australië, Canberra

Zit nu in Canberra. Den Haag van Australie. Politieke centrum. Morgen eens even netwerken...

Helaas maar 10 nieuwe foto's. Ik heb er natuurlijk veel meer. En die zijn nog veeeeeeel mooier!

Wie o wie gaat er doneren???

Next verhaal komt asap. Heb al bijna botsing gehad met kangaroo op de fiets!!

Rustig aan daar!

• 09 December 2004 - 12:33

Erwin:

He Taco,

Ziet er goed uit, die foto op de fiets. Wij gaan zeker rustig aan doen want de 14de tot de 31ste gaan je lieve zus en ik naar Thailand! hahaha

Groet,

Erwin

• 09 December 2004 - 12:35

Sensei Rob:

prachtige fotos mate! Zeker van HongKong, ben zeer benieuwd naar de andere maarre dat komt wel over een jaar ofzo tijdens een dia avond..

• 09 December 2004 - 12:41

Dennis:

ziet er goed uit gozer, geen vreemde kangeroes oppikken in de bush he...

• 09 December 2004 - 13:55

Nienke:

Hé broertje,
    Wat ben jij aan het genieten zeg! En wat een leuke foto's! Ik vind dat je erg leuk kan schrijven. Eigenlijk wist ik dat helemaal niet. Gek eigenlijk. Super hé dat we naar Thailand gaan. Jammer dat jij er dan niet bent. Ga natuurlijk Floortje op zoeken en Bangkok en Ayuthaja (ofzo) bekijken en daarna door naar het Noorden: Changmai en nog een oude stad, waarvan ik de naam nu even niet meer weet. Ik wil ook een dag mediteren in het Noorden. Heeeeeeerlijk. Ik ga zeker genieten, alleen dan wat korter dan waar jij mee bezig bent. Enne DANK je wel voor het Sinterklaas cadeautje! Heb de armband al een paar keer om gedaan. Trouwens heb jij ook nog die € 2000 gekregen van pap & mam voor Sinterklaas? Niet? Goh. He lekker ding, tot snel. Kus en knuffel

• 13 December 2004 - 12:24

Mariet:

Liefje!! Heb je de klim overleefd? Laat me ff weten wanneer ik je weer kan bellen. Mail je woensdag meer, met mijn pijnlijke bekkie.... Dikke kussssssssssss!!!!! l.u.

• 13 December 2004 - 16:50

ANTON AUS TIROL:

He Taco!

superzman die foto's!!! echt helemaal top daaro zo te zien! Is zwarte piet nog langs geweest?

vol verwachting klopt mijn hart, wanneer er weer nieuwe foto's geplaatst worden!

groetzjez p & p

• 17 December 2004 - 17:13

Josefienharrythomas:

hoe is t daar met de kerst,hier is alles in kerstsferen.thomas is voor t eerst naar de kapper geweest,wat natuurlijk t directe resultaat had dat ie de kapperzaak op stelten begon te zetten.ben trouwens ook klaar met de la rue,omdat sam nu terug is van vakantie.wel n leuke tent om er te gaan zuipen als je terug bent.hoor snel van je en veel fun daar!