Eden - Reisverslag uit Eden, Australië van Taco - Jelle Strikwerda - WaarBenJij.nu Eden - Reisverslag uit Eden, Australië van Taco - Jelle Strikwerda - WaarBenJij.nu

Eden

Door: Oldtaco

Blijf op de hoogte en volg Taco - Jelle

20 December 2004 | Australië, Eden

Yep ben ik weer. En ja, weer even kort door de bocht. Over een aantal minuten sluit de toko hier. Is van de gemeente deze toko, dus om 1700 uur sluiten! Ik vertrek vanacht 0.15 met de bus naar Melbourne. En ben daar rond 08.30 uur. Ik hoop dat ik een beetje kan tukken in de bus.

Ik zal de volgende keer het verhaal vertellen van Old Tom. Er is een museum in Eden naar hem vernoemd. Dus jullie zijn vast wel nieuwsgierig wie die Old Tom nu eigenlijk is...? Toch?? En ik heb ook nog een foto van hem, althans de restanten.

Verder even in het kort:

Ik heb mijn eerste zeehonden gezien en geroken!

Mijn eerste pinguins gezien!

Ik word af en toe gek van de vliegen.
Ik begin al bruin te worden (Gna Gna !)

Ik heb het witste zand van de wereld gezien en gevoeld! (volgens die Aussies uiteraard)

Ik hoop Hendrik te treffen in Melbourne (en zijn vriendin uiteraard)

Ik ben op het hoogste punt van Australie geweest (foto als bewijs). Er schijnt op Antartica nog een hoger berg te zijn. Is dus ook van Australie. Wist ik ook niet. En ook weer..volgens de Aussies)

Ik heb een kaasfabriek gezien in Tilba. (Was natuurlijk niks in vergelijking met die in Holland).

Dikke groeten vanuit hier aan iedereen! Ook van de vlieg die mij behoorlijk irriteert op dit moment.

En o ja, foto's zal ik in Melbourne erop zetten. En bedankt voor de sponsoring!!

Enne..geniet in Thailand!

cheers Old taco